Loap LULU

Pantaloni softshell damă (1257000129)

Descriere

Loap LULU

Pantaloni softshell de femei Loap LULU, cu membrană Aqua Pro cu parametri funcționali buni. Te vor proteja de frig, ploaie și zăpadă. Materialul elastic, folosit la fabricație, evacuează excelent transpirația de la corp. Astfel vei persista uscată pe întreaga durată a activităților, indiferent de exigența acestora. Talia elastică permite ajustarea fără probleme.     

  • material softshell
  • talie ajustabilă

Specificaţii

Numărul articolului 1257000129
Cod producător SFW1822-T49X
Material 100% poliester
Membrană Aqua Pro
Coloană de apă 5.000 mm
Respirabilitate 3.000 g/m²/24h
Tehnologie Aqua Pro, SOFTSHELL

Tehnologii utilizate

Aqua Pro

Membrană respirabilă pentru evaporarea ușoară a umidității. Membrana este impermeabilă și hidrofugă.

SOFTSHELL

SOFTSHELL este un material funcțional elastic de nouă generație cu durabilitate ridicată în condiții climatice și meteorologice nefavorabile. Cu toate acestea, își păstrează, de asemenea, ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

324,99 Lei(44%) 179,99 Lei

HeadMONTEPA

359,99 Lei(38%) 219,99 Lei

ALPINE PROHIRUKA 2

364,99 Lei(30%) 254,99 Lei

LoapLYDDI

359,99 Lei(25%) 269,99 Lei

HannahMARLEY

434,99 Lei

SwixCROSS