Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 8
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Loap

Loap LECNA

Geacă softshell de damă Cod: 134435
Vândut
Descriere
Geaca de schi căptușită pentru femei Loap LECNA cu blăniță, are o coloană de apă de 5000 mm, respirabilitate 5.000 g/m2/24h și o membrană ...
Descriere

Loap LECNA

Geaca de schi căptușită pentru femei Loap LECNA cu blăniță, are o coloană de apă de 5000 mm, respirabilitate 5.000 g/m2/24h și o membrană funcțională AQUA PRO. Rezistă foarte bine la influenţa zăpezii, a ploii și a vânturilor puternice. Nu numai că protejează împotriva intemperiilor, ci și evaporă eficient transpirația și umiditatea naturală de la suprafața corpului în timpul exercițiilor fizice mai solicitante. Materialul exterior rezistent și elastic SOFTSHELL (94 % poliester, 6 % elastan, fleece) se adaptează la forma corpului și încălzește rapid. Această geacă softshell maro fără căptușeală are o croială clasică, cu un spate ușor prelungit. Are o glugă fixă reglabilă din exterior și o blană călduroasă pe glugă, pe partea interioară a mânecilor, pe corp și la buzunare. Fermoarul principal este dotat cu protecție la bărbie, care protejează împotriva abraziunii. Mânecile pot fi ajustate cu velcro, iar tivul inferior se poate regla în funcție de necesitate. Pe lateral sunt 2 buzunare cu fermoar. Această geacă softshell elegantă, călduroasă și confortabilă are culori practice și este ideală pentru drumeții, excursii, dar și pentru purtarea zilnică la serviciu și în timpul liber, din toamnă până în vară. Se recomandă a se spăla la 30 ° C fără balsam de rufe.
  • material elastic
  • material rezistent la apă
  • elimină transpirația
  • croială regular
  • glugă ajustabilă
  • buzunare cu fermoar
  • membrană AQUA PRO
  • modelul din imagine are 174 cm înălțime și poartă mărimea S

Specificaţii

Material
94 % poliester, 6 % elastan, blăniță
Membrană
Aqua Pro
Coloană de apă
5.000mm
Respirabilitate
5.000 g/m²/24 h
Glugă
fixă
Buzunare la exterior
2 frontale cu fermoar
Tehnologie
Aqua Pro
Cod produs
134435
Codul furnizorului
SFW2122-T62XT
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Tehnologie
Tehnologie
Evaluări 0
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Loap