Loap JUSSI

Rucsac de oraș (3311215862)

Descriere

Loap JUSSI

Rucsac de oraș Loap JUSSI cu spatele capitonat și acces în interior prin partea de sus, adecvat atât în oraș, cât și în natură. Bretele de umăr ergonomice pentru confort sporit. În compartimentul capitonat se poate stoca laptopul.
  • compartiment capitonat pentru laptop (mărimea max. a dispozitivului 15")
  • două catarame elegante pentru închidere

Specificaţii

Cod producător BD19188-L91R
Material 100% poliester 600D Brush, poliuretan
Lățime 30 cm
Înălțime 48 cm
Adâncime 18.48 cm
Volum 26 l
Greutate 650 g
Greutatea admisă 9 kg

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

344,99 Lei(52%) 164,99 Lei

O'NeillBM BOARDER SPECIAL

344,99 Lei(52%) 164,99 Lei

O'NeillBM BOARDER SPECIAL

344,99 Lei(52%) 164,99 Lei

O'NeillBM BOARDER SPECIAL