Loap JAZMIN

Vestă damă (1197018386)

Descriere

Loap JAZMIN

Vestă lungă pentru femei Loap JAZMIN, dotată cu glugă fixă. Material Stormex la exterior și umplutură Polytherm pentru confort maxim. Croiala sport oferă o gamă largă de utilizare, atât la purtarea zilnică cât și la diferite activități în natură. Cu siguranță această vestă o vei aprecia în special în zilele cu vreme mai rece sau în timpul iernii ca strat pe sub geacă.
  • material superior Stormex
  • material cu umplutură Polytherm

Specificaţii

Numărul articolului 1197018386
Cod producător CLW18118-K75K
Material 100% poliester
Glugă integrată
Căptușeala 100% poliester
Tehnologie Stormex, Polytherm

Tehnologii utilizate

Stormex

Stormex este o țesătură ușoară, puternică și rezistentă la abraziune, pe care este laminată membrana Aqua Pro Plus sau este aplicat un strat DryTech. Această combinație asigură evacuarea ...

Polytherm

Izolație din fibre tubulare, cu capacitatea de protecție termică ridicată și cu proprietăți ergonomice foarte bune.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

499,99 Lei(39%) 304,99 Lei

NikeNSW WR DWN FILL VEST REV

489,99 Lei(48%) de la 249,99 Lei

adidasWOMEN HELIONIC DOWN VEST

389,99 Lei(61%) 149,99 Lei

O'NeillLW TRANSIT VEST

309,99 Lei(40%) 184,99 Lei

ALPINE PROESMA

219,99 Lei(22%) 169,99 Lei

LoapILDA