Loap IRLA W

Vestă de damă (1106003311)

Descriere

Loap IRLA W

Vestă de femei Loap IRLA cu peliculă impermeabilă DRYTECH, ideală pentru purtare din primăvară până în toamnă. Este confecționată din material lucios TECNOSOFT, care este ușor, fin și tot odată rezistent. Se caracterizează prin absorbție minimă, rezistență la radiații UV și prin uscare rapidă. În interior acest model dispune de umplutură călduroasă din fibre tubulare POLYTHERM. Tivul inferior elastic se mulează perfect pe corp oferind astfel protecție împotriva vântului. Obiectele mărunte necesare, le poți depune în cele două buzunare laterale.

  • peliculă impermeabilă
  • material fin, rezistent și ușor
  • material cu uscare rapidă

Specificaţii

Numărul articolului 1106003311
Cod producător CLW1903-M94JX
Material 100% poliester (Tecnosoft)

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

389,99 Lei(61%) 149,99 Lei

O'NeillLW TRANSIT VEST

389,99 Lei(61%) 149,99 Lei

O'NeillLW TRANSIT VEST

359,99 Lei(25%) de la 269,99 Lei

ColumbiaPOWDER PASS VEST W

219,99 Lei(22%) 169,99 Lei

LoapILDA