Loap IRANO

Vestă sport bărbați (1105003102)

Descriere

Loap IRANO

Vestă sport, ușoară și confortabilă de bărbați Loap IRANO, pe care o vei aprecia în zilele mai reci ale primăverii și verii dar și iarna, atunci când o vei îmbrăca sub geacă. Materialul superior, prevăzut cu tratament impermeabil și căptușeală - TECNOSOFT - material fin lucios, care este ușor și nu absoarbe apa/umezeala. Umplutura POLYTHERM din fibre tubulare este călduroasă și rezistentă la șifonare și asigură confort termic și confort la purtare. Model original cu croială sportivă, perfect pentru purtare zilnică, în voiaj/drumeții sau la trekkinguri de iarnă. Materialul elastic de la terminație reține căldura în interior. Articol vestimentar original, dotat cu două buzunare laterale cu fermoar.

  • ușori și rezistenți
  • material superior cu tratament impermeabil DryTech
  • umplutură din fibre tubulare

Specificaţii

Numărul articolului 1105003102
Cod producător CLM1903-M94TX
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

124,99 Lei(40%) 74,99 Lei

WillardBOB

579,99 Lei(20%) 459,99 Lei

Under ArmourDOWN VEST