Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 6
1x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Loap

Loap GERTY

Hanorac sport de damă Cod: 134498
Vândut
Descriere
Hanoracul funcțional pentru femei Loap GERTY are o croială de lungime clasică, până în talie și are un guler înalt care ține de cald și ...
Descriere

Loap GERTY

Hanoracul funcțional pentru femei Loap GERTY are o croială de lungime clasică, până în talie și are un guler înalt care ține de cald și protejează de vânturile intense. Este confecționat din material funcțional LIGHTECH - un singur strat de fleece de greutate medie, care are o țesătură texturată pe față, în timp ce partea din spate este plușată. Acest articol funcțional este plăcut la purtare, nu se șifonează, se usucă rapid și îți păstrează textura. Fermoarul inversat are la capăt o protecție pentru bărbie, care protejează împotriva frigului și a iritării pielii. Acest hanorac călduros outdoor are mânecile și tivul de jos libere, fără posibilitate de ajustare și două buzunare cu acces liber pe lateral. Este ideal atunci când este asociat cu o geacă outdoor sau cu o geacă softshell, dar poate fi purtat și singur. Prin urmare, este potrivit pentru munte, drumeții, călătorii și agrement pe tot parcursul anului.
  • material confortabil și călduros
  • guler pe gât
  • buzunare laterale
  • a se spăla la 30°C fără balsam de rufe
  • modelul din imagine are 174 cm înălțime și poartă mărimea S

Specificaţii

Material
100 % poliester (Lightech)
Greutate
300 g/m²
Croială
regular
Buzunare la exterior
2 laterale
Tehnologie
LIGHTECH
Cod produs
134498
Codul furnizorului
OLW2133-T73XT
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Tehnologie
Tehnologie
Evaluări 1
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Loap