Loap GENOA

Vestă de damă (OLW1840-V22X)

Produse alternative

309,99 Lei(41%) 179,99 Lei

ALPINE PROEMERALA

309,99 Lei(20%) 244,99 Lei

NorthfinderYSALA

179,99 Lei(19%) 144,99 Lei

LoapIRONA

359,99 Lei(19%) 289,99 Lei

ColumbiaPOWDER PASS VEST W

269,99 Lei(44%) 149,99 Lei

Hi-TecLADY GRENADA

Descriere

Loap GENOA

Vestă outdoor de femei Loap GENOA, prevăzută cu guler. Datorită gramajului se încadrează în categoria vestelor mediu-călduroase și este adecvată pentru mișcare activă în natură. Întreținerea este foarte ușoară, modelul nu se șifonează și este rezistent la murdărie. Fermoarul principal este acoperit în partea superioară. În buzunarele practice laterale poți stoca mâinile sau diferite lucruri mărunte, de care ai nevoie.  

  • design cu fermoar pe toată lungimea
  • întreținere ușoară
  • fermoar cu protecție în partea superioară

Specificaţii

Numărul articolului OLW1840-V22X
Cod producător OLW1840-V22X
Material 100% poliester
Greutate 210 g/m²

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.