Loap GARIC

Hanorac bărbați (1142031231)

Descriere

Loap GARIC

Hanorac de iarnă pentru bărbați Loap GARIC dotat cu glugă ajustabilă, de care te vei putea bucura la diferite activități de mișcare desfășurate în natură. Umerii, pieptul și gluga sunt confecționate din material funcțional, care este mai rezistent la intemperi și se usucă mai rapid. În buzunarele practice de pe părțile laterale poți avea la îndemână obiectele de mici dimensiuni.

  • fermoar este dotat cu protecție în partea de sus, ceea ce previne iritarea bărbiei
  • material superior Stormex
  • glugă fixă care se poate ajusta

Specificaţii

Numărul articolului 1142031231
Cod producător OLM1836-V22X
Material 100% poliester
Greutate 210 g/m²
Glugă integrată
Buzunare la exterior 2x
Tehnologie Stormex

Tehnologii utilizate

Stormex

Stormex este o țesătură ușoară, puternică și rezistentă la abraziune, pe care este laminată membrana Aqua Pro Plus sau este aplicat un strat DryTech. Această combinație asigură evacuarea ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

554,99 Lei(56%) 239,99 Lei

LoapLOUIS

389,99 Lei(38%) 239,99 Lei

LoapFREY

26,99 Lei

WillardQUEST

89,99 Lei(38%) 54,99 Lei

LoapRODON

Produse alternative