Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 6
1x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Loap

Loap GALEN

Pulover sport bărbați Cod: 134381
Vândut
Descriere
Puloverul tehnic cu fermoar pentru bărbați Loap GALEN are o croială clasică, cu gulerul ridicat, fără ajustare la mâneci și la tivul de jos. ...
Descriere

Loap GALEN

Puloverul tehnic cu fermoar pentru bărbați Loap GALEN are o croială clasică, cu gulerul ridicat, fără ajustare la mâneci și la tivul de jos. Este confecționat din material funcțional ULTRAWARM (100% poliester, 260 g/m2) - un tricot puternic plușat cu două fețe, cu o țesătură fină. Partea din față este izolată, deci te va proteja împotriva frigului, a ploii și a vântului puternic, datorită materialului superior STORMEX (100 % poliester). Subsuorile și partea interioară a mânecilor sunt prevăzute cu un panou funcțional foarte elastic (88% poliester, 12% elastan) care facilitează evaporarea transpirației și a umezelii naturale de la suprafața corpului în timpul unei activități fizice intense. Aspectul sport cu detalii portocalii contrastante îți va oferi un plus de stil. Mai mult, acesta nu se șifonează și se usucă rapid. Fermoarul are la capăt o protecție pentru bărbie pentru a o proteja. Acest pulover hibrid cu capacitate medie de încălzire are două buzunare laterale acoperite, care se închid cu fermoar. Este ideal pentru schi fond clasic sau backcountry, iar atunci când este combinat cu o geaca funcțională, poate fi folosit la munte, drumeții și petrecerea timpului liber. De asemenea, se poate purta foarte bine de unul singur în timpul primăverii și toamnei, precum și în zilele răcoroase de vară.
  • material călduros și funcțional
  • uscare rapidă
  • fermoar acoperit la bărbie

Specificaţii

Material
100 % poliester (Ultrawarm)
Greutate
260 g /m2
Croială
regular
Buzunare la exterior
2
Tehnologie
Stormex
Cod produs
134381
Codul furnizorului
OLM2125-I43I
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Tehnologie
Tehnologie
Evaluări 1
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Loap