Loap DAWN

Geantă damă (BL1451-V11X)

Produse alternative

99,99 Lei

LoapMODD

89,99 Lei(33%) 59,99 Lei

LoapFOCUSE

89,99 Lei(33%) 59,99 Lei

LoapMEDIS

144,99 Lei(17%) 119,99 Lei

LoapCARALA

99,99 Lei(30%) de la 69,99 Lei

LoapTAWNY

89,99 Lei

LoapMUBEA

Descriere

Loap DAWN

Geantă peste umăr de femei Loap DAWN cu curea ajustabilă. Dispune de numeroase buzunare care se închid cu fermoar. Compartimentul principal se poate ajusta cu ajutorul șnurului.

  • 2 buzunare exterioare cu fermoar
  • 3 buzunare cu fermoar în interior

Specificaţii

Numărul articolului BL1451-V11X
Cod producător BL1451-V11X
Material 100% poliester, 230D Twill
Lățime 38 cm
Înălțime 33 cm
Adâncime 9 cm

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.