Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 15
13x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Loap

Loap AKIM

Geacă iarnă copii Cod: 1503017674
Vândut
Descriere
Geaca de iarnă pentru copii Loap AKIM, adecvată pentru plimbările în oraş sau în natură. La munte sau la plimbare. La prima ...
Descriere

Loap AKIM

Geaca de iarnă pentru copii Loap AKIM, adecvată pentru plimbările în oraş sau în natură. La munte sau la plimbare. La prima vedere va încânta cu designul original și dotările funcționale, care mențin corpul fetiței d-voastră uscat și călduros. Această geacă de iarnă pentru fete am confecționat-o din material STORMEXtratat special, care are coloana de apă de 5 000 mm. Impermeabilitatea și rezistența la vânt a gecii este asigurată de pelicula DRYTECH. Geaca am dotat-o cu căptușeală călduroasă TECHFLEECE+ și umplutură din fibre tubulare POLYTHERM. De această tehnologie dispune geaca AKIM, care este foarte importantă pentru ținuta de iarnă a fetelor. Copilul d-voastră va fi uscat și cald, datorită izolației termice foarte bună și datorită materialului care evacuează transpirația cu respirabilitate de 5000 mm/m2/24h. Dispune de glugă fixă, mânecile raglan, mânecile elastice în interior și ajustarea cu benzi Velcro la exterior. Talia de protecție împotriva zăpezii și partea de jos ajustabilă menține căldura în interiorul gecii. Principala dotare este fermoarul cu protecție la bărbie. Siguranța copilului d-voastră este îmbunătățită de elementele reflectorizante poziționate pe mâneci și la spate în partea de jos. 

  • elementele reflectorizante sunt foarte vizibile și la lumina scăzută

Specificaţii

Material
Stormex - 100% poliester
Coloană de apă
5.000mm
Respirabilitate
5 000g/m²/24h
Tehnologie
DryTech , Stormex , Polytherm
Cod produs
1503017674
Codul furnizorului
L5109-E34X
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Tehnologie
Tehnologie
Evaluări 13
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Loap