Loap ADELLAS

Maieu damă (1123064664)

Descriere

Loap ADELLAS

Maieu de femei Loap ADELLAS cu imprimeu frumos. Este mai lung și confecționat din bumbac și elastan. Îl poți asorta foarte bine de exemplu cu pantaloni sau cu fuste sport.

  • lungime prelungită
  • imprimeu

Specificaţii

Cod producător CLW1946-V21VY
Material 95% bumbac, 5% elastan
Greutate 170 g/m²

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

144,99 Lei(48%) 74,99 Lei

O'NeillHW HYBRID TANKTOP

84,99 Lei(52%) 39,99 Lei

LottoTRINA

99,99 Lei(50%) 49,99 Lei

O'NeillLW TORA IN NEW YORK TANKTOP

129,99 Lei(57%) 54,99 Lei

O'NeillLW SURFING THE BURG TANKTOP

119,99 Lei(25%) 89,99 Lei

VansWM FLYING V MUSCLE SCOOP