Lifefit DIN

Trotinetă (7311019407)

Descriere

Lifefit DIN

Trotineta pentru copii Lifefit DIN este o noutate destinată micilor sportivi . Datorită mecanismului elaborat se pliază și asamblează ușor și rapid. Această trotinetă are trei roți pentru o stabilitate perfectă și o manevrare foarte simplă.

  • mecanism de pliere simplu
  • mânere confortabile de cauciuccui din plastic sub ghidon
  • este în conformitate cu standardul EN 71

Specificaţii

Numărul articolului 7311019407
Cod producător SCO-TRO-DIN-01
Cadru oțel, plastic
Roți 2x 150 mm cu protecție PVC, 1x 125 mm cu protecție PVC
Înălțime ghidon 60 cm
Suprafața de rulare 31 x 10,5 cm cu tratament anti-derapant
Înălțime 60 cm
Adâncime 32 cm
Greutate suportată 20 kg
Greutate 2 kg
Lungime 56 cm
Greutate 2 kg
Greutatea admisă 20 kg

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative