MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Lifefit BALANCE CUSHION 33CM

Disc de balansare (F-BALA-A01-01+)

Vândut

54,99 Lei cu TVA

SFAT: Fă clic pe butonul de mai jos și vezi alte produse asemănătoare

Sau vizualizează următoarele produse Lifefit

Descriere

Lifefit BALANCE CUSHION 33CM

Discul de balansare LIFEFIT BALANCE CUSHION 33cm, este un supliment de masaj adecvat în timpul șezutului lung. Acționează favorabil asupra durerilor de spate iar efectele pozitive de masaj și recuperare sunt demonstrabile. Este ideal pentru antrenamentul mușchilor ce susțin coloana vertebrală, vă va ajuta să stați pe scaun într-o poziție corectă. În timpul reabilitățiilor este adesea folosit pentru practicarea menținerii echilibrului corporal, acționând foarte favorabil. Discul de balansare LIFEFIT oferă siguranță maximă și este adecvat pentru bărbați sau femei, indiferent de vârstă.

  • disc de balansare cu textură LIFEFIT BALANCE CUSHION
  • realizat din material de calitate
  • cu bolțuri pentru masaj pe o parte și bolțuri ușor spinoase pe cealaltă
  • posibilitate de umflare după plac
  • diametru de 33 cm
  • greutatea maximă admisă 150 kg

Specificaţii

Numărul articolului F-BALA-A01-01+
Cod producător F-BALA-A01-01+
Lungime 33 cm
Înălțime 6 cm
Greutate 1 kg
Greutatea admisă 150 kg
Diametru 33 cm

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.