Lifefit ANKLE-WRIST WEIGHTS 2X2KG

Greutăți din neopren (6761006422)

În stoc

39,99 Lei cu TVA

Cantitate

Aici puteți afla un magazin unde marfa listată în sistem este pe stoc. Puteți cumpăra marfa în magazin după ce disponibilitatea fizică a fost confirmată.

În lista de cumpărături

Descriere

Lifefit ANKLE-WRIST WEIGHTS 2X2KG

Greutăți pentru fitness LIFEFIT ANKLE/WRIST WEIGHTS 2 x 2kg foarte eficiente la antrenamentele de alergare sau mersul pe jos, confecționate din neopren LIFEFIT, sunt greutăți care vă vin în ajutor la arderea caloriilor. Benzile cu velcro pentru fixare sigură se pot ajusta în funcție de necesitate pe brațele d-voastră. Materialul neopren este confortabil și rezistent la umiditate și transpirație.
  • greutate 2x2kg
  • bandă de fixare cu velcro
  • material neopren
  • rezistent la umiditate și transpirație
  • adecvate pentru fixarea pe mâini sau picioare

Specificaţii

Numărul articolului 6761006422
Cod producător F-ZAT-NA04-01+
Material neopren
Greutate 4 kg

Evaluare

5

/5
Opinia clienților
evaluat de către 1 client
1 evaluare
1
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
Alpar Kisgyorgy
19:06 4. 5. 2018
Evaluare:

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Lifefit ANKLE-WRIST WEIGHTS 2X2KG

Preţ: 39,99 Lei