Lewro ODETTA

Cămașă fetițe (1104001035)

Descriere

Lewro ODETTA

Cămașă de fete cu mâneci scurte cu lungime 3/4, ideală pentru purtare la școală sau în oraș. Se fixează cu nasturi și dispune de curea decentă. Stilul fin va fi apreciat cu siguranță de fiecare prințesă.

  • imprimeu pe toată suprafața
  • închidere cu nasturi în partea superioară
  • mâneci 3/4 cu posibilitate de suflecare
  • partea din spate are formă anatomică
  • partea de jos este cu formă ergonomică
  • curea cu cataramă metalică integrată
  • material cu tratament final special care îl face mai plăcut la atingere

Specificaţii

Numărul articolului 1104001035
Cod producător KKS903-A
Material 100% bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Lewro ODETTA

Preţ: 34,99 Lei