Lewro NERON

Hanorac băieți (1134057484)

Descriere

Lewro NERON

Hanorac de băieți cu fermoar lung Lewro NERON, de care te vei putea bucura la diferite activități sportive sau zilnice din timpul liber. Parte dorsală cu material periat și guler pe gât, vor ține de cald în zilele cu vreme mai rece.
  • guler pe gât
  • partea dorsală este periată pentru confort termic sporit
  • fermoar pe toată lungimea
  • manșete elastice
  • etichetă pentru nume în interior
  • două buzunare frontale

Specificaţii

Numărul articolului 1134057484
Cod producător MKB900-A
Material 100% poliester
Manșete 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

43,99 Lei(15%) 36,99 Lei

LewroORFEO

59,99 Lei

LewroXANTIPA

69,99 Lei

LewroHABIBI

69,99 Lei

LewroHASTY

54,99 Lei

LewroLEHUA