Lewro MARLA

Fustă de fete (1233011360)

Descriere

Lewro MARLA

Fustă pentru fetițe Lewro MARLA, confecționată din material care își menține forma un timp îndelungat, decorată în partea de jos cu volănașe. Datorită croielii confortabile cu decolteu rotund și mâneci scurte, este confortabilă la purtare.
  • decolteu rotund
  • mâneci scurte
  • două volănașe
  • material care își menține forma un timp îndelungat

Specificaţii

Numărul articolului 1233011360
Cod producător DKS801-9A
Material 65% poliester, 35% bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

54,99 Lei(27%) 39,99 Lei

LewroRONDA

39,99 Lei

LewroMARSHA

54,99 Lei(27%) 39,99 Lei

LewroOKSANA

54,99 Lei(27%) 39,99 Lei

LewroORSOLA

199,99 Lei(35%) 129,99 Lei

PumaALPHA DRESS FL G