Lewro LAYA

Rochie fete (1237000050)

Descriere

Lewro LAYA

Rochia pentru fete Lewro LAYA nu trebuie să lipsească din garderoba de vară a fetiței tale. Materialul plăcut și croiala fără mâneci oferă confortul dorit în zilele fierbinți de vară. Croiala taliei evidențiază silueta feminină.
  • motiv cu dungi din țesătură tricotata
  • material confortabil, care își menţine forma
  • decolteu rotunjit
  • etichetă pentru nume în interior

Specificaţii

Numărul articolului 1237000050
Cod producător DKS002-A
Material 95 % bumbac, 5 % elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

54,99 Lei

LewroLASSI

54,99 Lei

LewroCHIMERA

54,99 Lei

LewroOKSANA

54,99 Lei(27%) 39,99 Lei

LewroRONDA

39,99 Lei

LewroMARSHA

54,99 Lei(27%) 39,99 Lei

LewroMARLA