Lewro KNOX

Șort băieți cu model în carouri (PKS701-8)

Descriere

Lewro KNOX

Pantaloni scurți de băieți Lewro KNOX, cu model în carouri și talie elastică. Dispun de talie elastică, prevăzută cu șnur pentru ajustare - toate acestea pentru confort sporit la purtare. Sunt dotați cu două buzunare frontale și un buzunar la spate. Designul frumos și proaspăt și imprimeul garantează că vei fi în centrul atenției oriunde și oricând.

  • etichetă interioară pentru nume
  • talie elastică
  • talia se poate ajusta cu ajutorul șnurului integrat
  • două buzunare frontale și unul în spate
  • design fresh în carouri

Specificaţii

Cod producător PKS701-8
Material 100% bumbac
Buzunare 90% poliester, 10% bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

19,99 Lei 33,99 Lei (41%)

LewroMERRILL

69,99 Lei 104,99 Lei (33%)

PumaHERO WOVEN

79,99 Lei 219,99 Lei (63%)

O'NeillLB FRIDAY NIGHT CHINO SHORTS

44,99 Lei 69,99 Lei (35%)

LewroMEGAN

84,99 Lei 139,99 Lei (39%)

O'NeillPG CHICA BELT SHORTY

33,99 Lei 89,99 Lei (62%)

AressAARON