Lewro HABIBI

Hanorac fleece copii (1144017987)

Descriere

Lewro HABIBI

Hanoracul pentru copii din fleece periat Lewro HABIBI va ține mereu cald copilului tău. Este confecționat din fleece tricotat, ușor periat în interior, cu tratament împotriva scămoșării. Este adecvat atât pentru școală, cât și pentru purtare în timpul liber. Fermoarul principal dispune de protecție împotriva vântului și protecție la bărbie care previne iritarea. 

  • material fleece cu interior periat fin
  • tratament care previne scămoșarea
  • mâneci raglan
  • două buzunare frontale
  • cusături plate
  • mânecile, partea de jos și buzunarele dispun de elastic lat
  • etichetă pentru nume în interior

Specificaţii

Cod producător MKF921-B
Material 100 % poliester
Buzunare la exterior 2 (2 frontale)

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

234,99 Lei(44%) 129,99 Lei

O'NeillLG ILANA CREW

219,99 Lei(40%) 129,99 Lei

ALPINE PROCARSONO

234,99 Lei(44%) 129,99 Lei

O'NeillLB O HOODIE

69,99 Lei

LewroHASTY

59,99 Lei

LewroNELDA