Lewro BETH

Șapcă fete (1410000302)

Descriere

Lewro BETH

Șapcă de domnișoare Lewro BETH cu design clasic baseball, decorată cu imprimeu frumos de vară. Cozorocul este ușor curbat și oferă o protecție excelentă împotriva soarelui. Circumferința se poate ajusta cu ajutorul curelei prevăzute cu velcro. Model original, destinat tuturor fetițelor care iubesc sportul. Prințesa ta va arăta excelent oriunde va purta acest produs excelent.

  • imprimeu pe toată suprafața
  • cozoroc tare și ușor curbat
  • circumferința se poate ajusta datorită curelei din material textil cu cataramă metalică

Specificaţii

Numărul articolului 1410000302
Cod producător DUCK508-9A
Material 100% bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

39,99 Lei(37%) 24,99 Lei

LottoPERLA

29,99 Lei(33%) 19,99 Lei

LewroPALIMA

25,99 Lei(23%) 19,99 Lei

LewroCAREN