Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 7
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Leatherman

Leatherman SKELETOOL

Cuțit multifuncțional Cod: 9523000007
Vândut
Descriere
Cuțitul multifuncțional Leatherman SKELETOOL va atrage atenția la prima vedere, în principal datorită designului său neobișnuit. Este foarte ...
Descriere

Leatherman SKELETOOL

Cuțitul multifuncțional Leatherman SKELETOOL va atrage atenția la prima vedere, în principal datorită designului său neobișnuit. Este foarte practic iar datorită găurilor din material este și mai ușor. Acest multiool cu șapte unelte are o greutate redusă, dar asta nu scade din funcționalitatea și durabilitatea sa extraordinară. Acest lucru este apreciat în special de alpinisti, dar și de călătorii pentru care contează fiecare gram de greutate în plus și trebuie să se bazeze pe instrumente rapide și de calitate. Corpul principal este din oțel inoxidabil și e umplut cu o inserție din aluminiu. Cuțitul și lama complexă poate fi deschis ușor cu o mână. Cleștele tradițional multifuncțional este completat suplimentar de o serie de șurubelnițe și deschizătoare de sticle. Datorită carabinierei de înaltă calitate, poți fixa multitool-ul de curea sau rucsac. Va deveni un asistent elegant, pe care îl vei avea la îndemână în orice situație. Pachetul include: multitool, biți: cruce # 1 și # 2 și plat 3/16, carcasă NYLON 4 ", clemă detașabilă pentru centură, autocolant original 100%, instrucțiuni.
  • de ales dintre mai multe instrumente
  • greutate redusă
  • orificii pentru a reduce greutatea
  • inserșie de aluminiu
  • manoperă și materiale de calitate
  • carcasă NYLON 4"
  • clip detașabil pentru curea
  • autocolant 100% original

Specificaţii

Număr de instrumente
7
Lungime lamă
6,6 cm
Lungime desfăcute
10 cm
Material lamă
oțel (420HC)
Greutate
142 g
Cod produs
9523000007
Codul furnizorului
830956
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Leatherman