Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 9
1x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
LAMAX

LAMAX S9 DUAL GPS

Cameră auto Cod: 116221
Vândut
Descriere
LAMAX S9 DUAL GPS transformă oglinda retrovizoare într-o cameră inteligentă. Este un însoțitor ideal pentru cei care doresc să folosească ...
Descriere

LAMAX S9 DUAL GPS

LAMAX S9 DUAL GPS transformă oglinda retrovizoare într-o cameră inteligentă. Este un însoțitor ideal pentru cei care doresc să folosească camera într-o mașină, dar nu vor instalații zilnice. Deoarece pare o oglindă retrovizoare, o poți lăsa în siguranță în mașină chiar și când ești plecat. În plus, datorită obiectivului cu un unghi larg de 150, va capta simultan șoseaua, direcția opusă și trotuarul, fără a distorsiona obiectele.

 

Cu un ecran tactil mare de 9,66” și control vocal, camera poate fi și o sursă de distracție. Înțelege doisprezece comenzi simple vocale (în engleză).

 

Camera retrovizoare monitorizează situația din spatele mașinii într-un unghi de 130° și, în același timp, facilitează parcarea cu ajutorul liniilor de parcare. Datorită rezoluției ridicate și a imaginii clare, detalii precum placa de înmatriculare a vehiculului sunt vizibile în mod clar. De asemenea, are un senzor optic inovator încorporat, care garantează obținerea unui videoclip foarte bun și pe întuneric.

 

Ambele camere au sisteme avansate. LDWS va avertiza dacă te abați în mod neașteptat de pe bandă, iar FCWS te va ajuta să păstrezi o distanță sigură față de mașinile din față. De asemenea, acestea sunt echipate cu un mod pentru atunci când stă în parcare, unde camera începe să înregistreze imediat ce detectează un șoc. În plus, G-Sensor monitorizează constant conducerea, detectează un impact într-o secundă și filmează un videoclip pe care îl blochează pentru a-l proteja împotriva reînregistrării sau ștergerii accidentale.

 

Datorită modului GPS poți vedea pe ecran viteza, coordonatele și alte date. În plus, are cea mai bună bază de date cu radare din 37 de țări.

  • cameră full-view cu oglindă
  • control vocal simplu (numai în limba engleză)
  • modul GPS cu raportarea radarelor
  • FULL HD rezoluție video (1920x1080 - 30fps), rezoluție foto - 2 Mpx
  • WiFi și aplicații smartphone
  • ecran clar 9,66" IPS
  • sistem LDWS și FCWS
  • înregistrare de calitate și pe întuneric
  • e necesară doar o instalare
  • unghi de vedere 150° (cameră frontală), 130° (camera retrovizoare)
  • format - MOV (video), JPG (fotografie)
  • microfon încorporat cu posibilitate de închidere
  • regim pentru parcare
  • informații reglabile în videoclip (ora, data, viteza, coordonatele GPS)

Specificaţii

Ecran
9,66" IPS Touch Screen
Baterie
500 mAh
Conectivitate
Wi-Fi, Mini USB, Micro SD până la 64 GB
Lățime
25,7 cm
Înălțime
7,1 cm
Adâncime
3,8 cm
Lungime
6 m (cablu de conectare)
Greutate
343 g
Conținut ambalaj
cameră auto tip oglindă LAMAX S9 Dual, încărcător brichetă auto cu port USB suplimentar, modul GPS extern, cablu de conectare la camera retrovizoare 6m, cameră spate, 2x clemă de cauciuc pentru atașarea oglinzii, suport cablu 5x 3M, pânză microfibră LAMAX, pliant cu comenzi vocale, Quick-Start Guide, autocolant magnetic, adaptor MicroSD-USB
Meniu
EN, DE, CS, SK, PL, HU
Cod produs
116221
Codul furnizorului
LMXS9D
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 1
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
LAMAX