Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 9
1x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
LAMAX

LAMAX C3

Cameră auto Cod: 116213
Vândut
Descriere
Deși mașinile devin „mai inteligente” și mai sigure, sancțiunile pentru infracțiuni și numărul ofițerilor de poliție sunt în continuă ...
Descriere

LAMAX C3

Deși mașinile devin „mai inteligente” și mai sigure, sancțiunile pentru infracțiuni și numărul ofițerilor de poliție sunt în continuă creștere, iar numărul de accidente nu scade. Ba chiar crește. Daunele totale sunt de până la miliarde de lei pe an. Numărul accidentelor în care vinovatul este necunoscut sau situația controversată crește, de asemenea. Camera LAMAX C3 ajută la rezolvarea acestui gen de situații. Filmează cu o înaltă rezoluție și are un senzor G sau o funcție de detectare a mișcării chiar și atunci când ai mașina parcată. O vizibilitate bună a obiectivului și iluminarea cu LED-uri permit, de asemenea, filmarea de înaltă calitate pe timp de noapte.

 

Camera auto LAMAX C3 captează și salvează înregistrări în format Full HD interpolat. Datorită acestui fapt, nu vei rata nici un detaliu și, în cazul unui accident, vei avea suficiente dovezi pentru poliție și compania de asigurări. Modul activ în timpul parcării împreună cu senzorul G este capabil să detecteze orice impact și începe să înregistreze imediat. Datorită modului de economisire a energiei, camera auto LAMAX C3 poate rezista până la 24 de ore în modul folosit în timpul parcării fără încărcare. Datorită faptului că ecranul nu se aprinde în timpul înregistrării, ceilalți nu sunt avertizați și astfel riscul de furt este redus. Senzorul G înregistrează derularea evenimentelor și blochează înregistrarea imediat, în caz de impact. Drept urmare, dovezile sunt protejate împotriva suprascrierii sau ștergerii.

 

Camera include un ecran de înaltă rezoluție de 2,4". De asemenea, are un meniu complet în engleză. Afișajul poate fi oprit prin simpla apăsare a unui buton, astfel încât să nu distragă atenția în timpul conducerii. Filmarea în condiții cu vizibilitate redusă este posibilă cu ajutorul diodei LED. Documentarea accidentului nu va fi împiedicată de întuneric.

 

În caz de nevoie, înregistrarea nu se va opri, dar cele mai vechi înregistrări vor începe să fie șterse automat și vor fi înlocuite cu altele noi. Cu toate acestea, unele înregistrări pot fi păstrate prin blocarea lor. Și astfel vor fi protejate și de ștergere.

  • 2.4" ecran LCD
  • rezoluție FHD 1920x1080p (30 fps), rezoluție HD 1280 x 720 (30 fps)
  • 12Mpx fotografie (JPG)
  • video format - AVI
  • fotoreportaj
  • unghi de vizualizare de până la 140°
  • G-senzor
  • regim de noapte
  • iluminare LED
  • detecția mișcării
  • înregistrare automată
  • reînregistrare automată
  • două modalități de prindere pe parbriz
  • regim pentru parcare
  • memorie Micro SDHC până la 32 GB

Specificaţii

Baterie
Li-pol
Ecran
2,4" LCD
Difuzor
da
Temperatură
-10°C / +50°C
Lățime
6,5 cm
Conectivitate
USB conector USB 2.0; tensiune - 5,5V 1A
Înălțime
7,2 cm
Adâncime
3,3 cm
Greutate
52 g
Conținut ambalaj
Cameră auto LAMAX C3, cablu de alimentare pentru brichetă auto, cablu de date și alimentare USB pentru computer, Quick Guide, suport pentru cameră cu ventuză, suport pentru cameră cu adeziv autocolant 3M, instrucțiuni de siguranță și declarație de conformitate, geantă de pânză
Meniu
engleză, germană, franceză, cehă, slovacă, poloneză, maghiară, rusă, slovacă, lituaniană, letonă, bielorusă
Cod produs
116213
Codul furnizorului
LMXC38
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 1
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
LAMAX