Laceto MODERN

Ochelari fotocromatici (9511141514)

Descriere

Laceto MODERN

Ochelari de soare fotocromatici Laceto MODERN cu cadru de culoare neagră și detalii de culoare albastră. Dispun de suport de nas, brațe cu terminații antialunecare și lentile fotocromatice care se închid sau deschid în funcție de intensitatea soarelui. Când lentila se închide permite o pătrundere a luminii între 80-8%. Culoarea lentilei REVO este transparentă dar după ce se închide devine albastră. Adecvați pentru sport și purtare zilnică.

  • lentile fotocromatice
  • cadru galben cu detalii de culoare neagră
  • brațe și suport de nas care nu alunecă
  • categorie filtru: 1-3

Specificaţii

Numărul articolului 9511141514
Cod producător LT-M90732-BK
Cadru neagră
UV filtru 100% UVA,UVB și UVC

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative