Laceto LT-FORCE-B

Ochelari de ski (LT-FORCE-B-BL)

Produse alternative

199,99 Lei 319,99 Lei (37%)

BlizSpectra

394,99 Lei 444,99 Lei (11%)

O'NeillCORE

199,99 Lei

ArcoreMIST

214,99 Lei

ReaperEDGY

de la 279,99 Lei 329,99 Lei (15%)

SmithRANGE

239,99 Lei 439,99 Lei (45%)

BlizSONIC SR

Descriere

Laceto LT-FORCE-B

Ochelari de schi LT-FORCE-B, care oferă confort suficient, necesar în timpul turei pe snowboard sau schiuri. Datorită cadrului universal ochelarii sunt compatibili cu orice cască și sistemele Super Anti - Fog și Flow Tech Venting asigură o vedere excelentă. Ochelari de schi LT-FORCE-B, care reflectă cea mai mare parte a luminii strălucitoare, ceea ce le face deosebit de potrivite pentru schiatul montan, dar și pentru cel de agrement..
Tot confortul este oferit de cadrul cu material fleece, care este plăcut la atingere și nu irită pielea. Acest model dispune de husă din microfibre care se poate folosi pentru curățarea lentilelor.

 • Sistemul Flow Tech Venting previne aburirea lentilelor datorită orificiilor de ventilare din ramă. Optimizează circulația aerului în interiorul ochelarilor, ceea ce oferă vizibilitate foarte bună în timpul purtării.Super Anti – Fog este un strat protector special, care împreună cu sistemul Flow Tech Venting previne aburirea lentilei
 • Triple Layer Face Foam este un strat triplu de spumă, care cu proprietățile sale izolează perfect și oferă confort sporit la purtare. sistemul antiaburire oferă vizibilitate foarte bună
 • vizibilitate excelentă
 • protecție UV
 • filtru solar S3
 • permeabilitate 8 – 18%
 • curea ajustabilă
 • husă din microfibre inclusă în pachet

Specificaţii

Cod producător LT-FORCE-B-BL
Material lentilă exterioară - policarbonat, lentilă interioară - acetat, cadru - poliuretan
Filtru UV da
Filtru solar S3
Permeabilitate 8 - 18%

Evaluare

2

/5
Opinia clienților
evaluat de către 1 client
1 evaluare
0
0
0
1
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Ovidiu Stoian
10:24 27. 1. 2019
Evaluare:

Ochelarii par calitativi insa nu am avut ocazia sa ii testez din cauza ca au ajuns zgariati. Cutia de ambalare este mult prea mica si se zgarie lentila de ea. O solutie ar fi sa ii trimita imbracati in husa de protectie.

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare
 • 11:45 6. 2. 2018

  Andreea Tiganasu

  Aceeasi intrebare: daca se pot folosi impreuna cu ochelarii de vedere?

  Reacţie

  • 16:10 6. 2. 2018

   SPORTISIMO (Pop Cornel)

   Bună ziua, aceștia nu sunt ochelari de schi compatibil cu ochelarii de vedere. De obicei apare sepcificat în descriere dacă că sunt compatibili cu ochelarii de vedere (pe scurt ONG). Încercați acești ochelari care mi-au rezultat după o simplă căutare pe site-ul nostru. O zi bună.

   Reacţie

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.