Klimatex ZORINA

Tricou iarnă cu mâneci lungi damă (1309002971)

Descriere

Klimatex ZORINA

Tricou outdoor de femei cu mâneci lungi Klimatex ZORINA, destinat activităților outdoor, realizate în vreme rece. Pe interior materialul este periat pentru izolație termică mai bună și și simț călduros la atingere. Materialul funcțional, folosit la fabricație, este foarte confortabil în contact cu pielea, evacuează rapid transpirația, se usucă rapid și de asemenea se întreține foarte ușor. Model original, cusut cu cusături plate și dotat cu elemente reflectorizante care cresc siguranța ta pe șosea.
  • material plăcut la atingere, cu interior periat
  • material funcțional și respirabil, care se usucă rapid
  • cusături plate
  • partea din spate prelungită
  • imprimeu reflectorizant
  • croială confortabilă

Specificaţii

Numărul articolului 1309002971
Cod producător ZORINA-330/900
Material 92% poliester, 8% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

239,99 Lei(37%) 149,99 Lei

MalojaVULPERAM. MULTI 1/2

219,99 Lei(50%) 109,99 Lei

KlimatexSOARE