MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Klimatex TREKKING

Șosete funcționale trekking (1431209713)

Descriere

Klimatex TREKKING

Șosete funcționale trekking Klimatex. O versiune mai subțire a celebrelor șosete Outdoor. Conținutul ridicat de polipropilenă asigură eliminarea rapidă a transpirației și ajută la menținerea temperaturii optime a piciorului. O țesătură respirabilă pe căpută, o întăritură coborâtă de pluș în alte părți ale șosetei pentru confort fizic optim, un design unic al benzii elastice peste căpută pentru a împiedica alunecarea șosetei în pantof. Țesătura buclată permite o ventilare mai bună în pantofii închiși, iar combinația de material absorbant și polipropilenă oferă un confort optim celui care le poartă. Datorită semi-plușului, șosetele previn inflamațiile cauzate de presiune în timpul drumețiilor scurte și medii. Potrivite în special pentru drumeții pe timp călduros. Șosetele conțin ioni de argint care elimină mirosurile neplăcute și previn dezvoltarea bacteriilor și a ciupercilor.

Specificaţii

Numărul articolului 1431209713
Cod producător PNTRK-204
Material 45% bumbac, 30% polipropilenă, 22% poliamidă, 3% elastan

Evaluare

5

/5
Opinia clienților
evaluat de către 1 client
1 evaluare
1
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
Alpar Kisgyorgy
19:38 14. 2. 2019
Evaluare:

Sunt sosete groase de iarna!

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

174,99 Lei(42%) 99,99 Lei

CrossroadDION

84,99 Lei(45%) 45,99 Lei

KlimatexLENTE

234,99 Lei(38%) 144,99 Lei

KlimatexCLIFF

184,99 Lei(8%) 169,99 Lei

CrossroadGONZO 20

204,99 Lei(51%) 99,99 Lei

KlimatexBORGE

Produse alternative

29,99 Lei

KlimatexITTO

27,99 Lei(21%) 21,99 Lei

KlimatexMEDIC

54,99 Lei(36%) 34,99 Lei

NordicaALL MOUNTAIN