Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 6
1x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Klimatex

Klimatex TALSI

Tricou termic funcțional pentru copii Cod: 1310002662
Vândut
Descriere
Tricou funcțional pentru copii Klimatex TALSI cu mâneci scurte și design modern, este realizat cu ajutorul tehnologiei unice a cusăturilor ...
Descriere

Klimatex TALSI

Tricou funcțional pentru copii Klimatex TALSI cu mâneci scurte și design modern, este realizat cu ajutorul tehnologiei unice a cusăturilor lipite, care reduce numărul de cusături și elimină posibilitatea de iritare a pielii. Zonele cu structuri speciale pentru ventilarea optimă a pielii sunt tricotate, nu cusute. Materialul cu un conținut ridicat de polipropilenă, asigură optim microclimatul și temperatura corpului. Fibrele de polipropilenă sunt ușoare cu o excelentă capacitate de izolare termică, care evacuează transpirația și păstrează pielea uscată fără miros neplăcut, nu se decolorează și oferă protecție împotriva bacteriilor. Garantează evacuarea maximă a transpirației și uscare rapidă. Materialul este ideal pentru exerciții fizice intense, păstrează temperatura corpului optimă și elimină fluctuațiile de temperatură de la efort intens la repaus (de exemplu de la faza activă de schi la faza pasivă de deplasare cu telescaunul). Folosire: ideal ca prim strat pe corp în timpul activităților sportive de iarnă.
  • design fără cusături
  • conținut ridicat de polipropilenă, care asigură optim microclimatul și temperatura pielii
  • zone cu structuri speciale pentru ventilarea optimă a pielii
  • folosire: ideal ca prim strat pe corp în timpul activităților de iarnă, sportive și turistice sau pe tot parcursul anului ca tricou de alergare, ciclism, etc.

Specificaţii

Material
70% polipropilenă, 23% poliamidă, 7% elastan
Cod produs
1310002662
Codul furnizorului
UNW-J05-TALSI-328
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 1
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Klimatex