Klimatex TALISA

Hanorac iarnă damă (1136029486)

Descriere

Klimatex TALISA

Hanorac de femei Klimatex TALISA, dotat cu glugă, conceput din material plușat, cu textură plastică asemănătoare pielii de girafă. Datorită fibrelor mari, materialul are proprietăți foarte bune de izolare termică, ține de cald și în condiții cu vreme foarte rece. Produs sport foarte plăcut la atingere, în care vă veți simți confortabil. Ideal pentru vreme geroasă sau mai rece, atât pentru activitățile din timpul liber, cât și pentru zilele petrecute la cabană.
  • proprietăți de izolare termică foarte bune
  • materialul moale de pluș este plăcut la atingere
  • design cu fermoar pe toată lungimea
  • partea de jos a gecii și a mânecilor sunt elastice
  • croială lejeră și confortabilă
  • Utilizare: ca al doilea strat atunci când vremea este geroasă sau pentru purtare în timpul liber

Specificaţii

Numărul articolului 1136029486
Cod producător TALISA-003
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

319,99 Lei(21%) de la 249,99 Lei

ArcoreAKIRA

319,99 Lei(26%) 234,99 Lei

HeadMONTEPA

79,99 Lei(18%) 64,99 Lei

adidasTIRO WOOLIE

144,99 Lei(24%) 109,99 Lei

HeadIRIS

Produse alternative