Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 6
6x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Klimatex

Klimatex TAAISA

Geacă damă Cod: 1506002940
Vândut
Descriere
Geacă pentru schi de fond pentru femei Klimatex TAASIA, confecționată din două materiale combinate, care oferă rezistență și în timpul ...
Descriere

Klimatex TAAISA

Geacă pentru schi de fond pentru femei Klimatex TAASIA, confecționată din două materiale combinate, care oferă rezistență și în timpul efortului extrem. Geaca este fără membrană, cu respirabilitate foarte bună. Geaca este confecționată din material tricotat elastic, care este șlefuit pe interior și asigură astfel un confort cald pe vreme rece. Partea frontală, umerii și partea superioară a mânecilor sunt acoperite cu o țesătură ușoară care protejează împtriva vântului. Mânecile au formă anatomică pentru mișcare, la cot există o fantă suplimentară, care permite o îndoire și mai confortabilă din braț. Geaca are un buzunar cu fermoar la piept. Fermoarul gecii are elemente reflectorizante. Fermoarul principal este prevăzut cu clapă de protecție împotriva vântului. La guler, fermoarul este acoperit pentru a proteja bărbia de zgârieturi de la fermoar. Marginea de jos a gecii poate fi reglată cu un cordon de cauciuc, mânecile sunt în partea de jos parțial comprimate elastic. Elemente reflectorizante suplimentare pentru un plus de siguranță pot fi găsite pe partea din spate și pe mânecile gecii.
  • combinație din două materiale diferite pentru menținerea funcționalității maxime
  • mâneci în formă anatomică mai lungi cu orificiu funcțional la cot
  • un buzunar la piept cu fermoar
  • mâneci terminate în tiv elastic
  • reglarea marginii inferioare cu ajutorul unei benzi de cauciuc
  • elemente reflectorizante pe toate părțile pentru o mai mare vizibilitate și siguranță

Specificaţii

Material
100% poliester
Cod produs
1506002940
Codul furnizorului
TAAISA-900/321
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 6
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Klimatex
S-ar putea să îți placă