Klimatex RAYEN

Tricou ciclism bărbați (7611016986)

Descriere

Klimatex RAYEN

Tricou de ciclism cu croială lejeră pentru bărbați Klimatex RAYEN, destinat ciclismului de agrement și ciclismului MTB. Este confecționat din material cu uscare rapidă, funcțional și respirabil, care este plăcut la atingere. Evacuarea eficientă a transpirației este asigurată de panourile din material tip plasă, situate pe lateral, la subraț și pe mâneci și de materialul folosit la fabricație. Dispune de cusături plate pentru a fi prevenită iritarea pielii. Buzunarele laterale sunt ușor accesibile. Fermoarul frontal scurt dispune de protecție împotriva vântului și de protecție în partea de sus (previne frecarea bărbiei). Partea inferioară est lejeră. De siguranța ta sporită pe șosea vor avea grijă elementele reflectorizante.
  • material cu uscare rapidă, funcțional, respirabil și plăcut la atingere
  • subrațul și părțile laterale sunt prevăzute cu material tip plasă
  • fermoar scurt acoperit, dotat cu protecție împotriva vântului și protecție în partea superioară care previne rănirea bărbiei
  • cusături plate înguste
  • 2 buzunare laterale
  • tiv inferior fără elastic
  • partea din spate prelungită
  • utilizare: ciclism de agrement, ciclism MTB

Specificaţii

Cod producător RAYEN-805/900
Material 90% poliester, 10% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

254,99 Lei(29%) 179,99 Lei

KlimatexANIS

144,99 Lei(10%) 129,99 Lei

KlimatexRIKI

359,99 Lei(23%) 274,99 Lei

CraftHALE GRAPHIC

274,99 Lei(34%) 179,99 Lei

BrikoCLASS.SIDE

364,99 Lei

RostiBANANA