Klimatex RAVID

Geacă ușoară de bărbați (1162074050)

Descriere

Klimatex RAVID

Geacă ușoară fără căptușeală - Klimatex RAVID. Dispune de manoperă modernă bicoloră și de design interesant. Materialul este format din fibre rezistente de nailon, nu conține membrană, este respirabil și protejează de vânt. Mai mult de atât, este elastic și nu limitează mișcarea. Model original, confortabil în contact cu pielea și la purtare. Este prevăzut cu două buzunare laterale în tiv fără fermoar. Gluga cu formă anatomică se ajustează cu ajutorul elasticului subțire pentru o stabilitate bună pe cap. Același elastic se află pe marginea mânecilor și părții de jos. Fermoarul reflectorizant este dotat cu protecție, care în partea de sus acoperă fermoarul. Elementele reflectorizante vor avea grijă de vizibilitatea ta pe stradă. Produs original, perfect pentru diferite activități outdoor, realizate mai ales în condiții meteorologice mai calde cu vânt. Este perfect pentru alergare, ciclism recreațional etc. Croiala este clasică, mai lejeră.
  • materialul este format din fibre rezistente de nailon, nu conține membrană, este respirabil și oferă protecție de vânt
  • confortabilă în contact cu pielea
  • 2 buzunare laterale
  • glugă anatomică care se ajustează cu ajutorul elasticului subțire
  • elastic pe marginea mânecilor și părții de jos
  • fermoar și imprimeuri reflectorizante
  • protecție sub fermoar la bărbie care previne iritarea
  • spate ușor prelungit

Specificaţii

Cod producător RAVID-803/900
Material 88% poliamidă, 12% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

234,99 Lei(38%) 144,99 Lei

KlimatexCLIFF

69,99 Lei(48%) 35,99 Lei

KlimatexIDAN

264,99 Lei(33%) 174,99 Lei

KlimatexIVAR

114,99 Lei(13%) 99,99 Lei

CrossroadTENA

Produse alternative

219,99 Lei(18%) 179,99 Lei

KlimatexJORAH

634,99 Lei(28%) 454,99 Lei

HannahTERENCE

344,99 Lei(31%) 234,99 Lei

KlimatexDITRIK

779,99 Lei(34%) 509,99 Lei

ColumbiaMOSSY PATH JACKET

634,99 Lei(28%) 454,99 Lei

HannahILLES