Klimatex OUTDOOR

OUTDOOR IGI (1431209815)

În stoc - Informații despre livrare

27,99 Lei cu TVA

Cantitate
În lista de cumpărături

Descriere

Klimatex OUTDOOR

Șosete funcționale concepute pentru drumeții solicitante. Un procent ridicat de polipropilenă asigură evacuarea rapidă a transpirației și menține temperatura optimă a picioarelor. Porțiuni capitonate din pluș (frotir) pentru confort fiziologic optim și protecție împotriva bătăturilor la sarcina depusă asupra picioarelor pe termen lung. Banda elastică de la căpută previne alunecarea pantofului și formarea bășicilor. Materialul din frotir permite o ventilație mai bună în pantoful închis și în combinație cu materiale absorbante și polipropilenă oferă un confort optim purtătorului. Zonele capitonate sunt adecvate pentru solicitarea extremă a picioarelor în fiecare anotimp al anului, la drumeții lungi, potrivite și ca șosete de lucru.

  • utilizare: drumeții intensive pe tot parcursul anului, purtare zilnică pe timp de iarnă

Specificaţii

Numărul articolului 1431209815
Cod producător PN-OUT-IGI-502
Material 45% polipropilenă, 35% bumbac, 15% poliamidă, 5% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

64,99 Lei(30%) 44,99 Lei

Under ArmourHEATGEAR CREW

64,99 Lei(15%) 54,99 Lei

HeadHIKING QUARTER 2P

29,99 Lei

KlimatexITTO

69,99 Lei(21%) 54,99 Lei

NikeEVERYDAY MAX CUSH NS 3PR

26,99 Lei(18%) 21,99 Lei

KlimatexMEDIC