Klimatex NOGY

Șosete de schi copii (1442000039)

Descriere

Klimatex NOGY

Șosete funcționale de schi pentru domnișoare Klimatex NOGY cu design mai lung, Dispun de lungime până la jumătatea coapsei și de o bandă specială peste căpută, care împiedică alunecarea șosetei. Procentajul mare de polipropilenă asigură o evacuare rapidă a transpirației de la piele. Combinația dintre componentele absorbante și cele din polipropilenă într-o structură specială păstrează piciorul uscat și cald. Materialul de pluș din interiorul șosetei asigură un confort fiziologic optim, ajută la izolarea căldurii și previne iritațiile chiar și la efort mare, de durată. Astfel structura tricotului poate reține mai mult aer, care ajută la o izolație mai bună, datorită structurii piciorul este, de asemenea, mai bine izolat de la pantof și oferă confort chiar și la temperaturi foarte scăzute.
  • material frote pentru o circulație optimă a aerului în pantof și confort termic
  • evacuare rapidă a transpirației
  • extra lungime până la jumătatea gambei
  • construcție unică, care împiedică alunecarea piciorului în pantof
  • adecvate pentru schiat și alte sporturi de iarnă

Specificaţii

Cod producător NOGY-520/900
Material 50 % bumbac, 25 % polipropilenă, 22 % poliamidă, 3 % elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

179,99 Lei 304,99 Lei (40%)

HeadNEVIN

159,99 Lei 269,99 Lei (40%)

HeadLING

89,99 Lei 124,99 Lei (28%)

KlimatexSEM

45,99 Lei 69,99 Lei (34%)

Hi-TecFASTINO JR

24,99 Lei 49,99 Lei (50%)

LottoLEILA

89,99 Lei

HeadVAL

Produse alternative

54,99 Lei 64,99 Lei (15%)

SmartwoolKIDS WINTERSPORT STRIPE

de la 6,99 Lei 20,99 Lei (66%)

BomaPUNŤA

8,99 Lei 31,99 Lei (71%)

CarraDINA

99,99 Lei 114,99 Lei (13%)

MicoSUPERTHERMO JNR