Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
4x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Klimatex

Klimatex NOEMI

Hanorac subțire de alergare damă Cod: 1387000678
Vândut
Descriere
Hanorac subțire de alergare pentru femei (tricou mai gros) Klimatex NOEMI, prevăzut cu elemente reflectorizante. Nu este periat. Adecvat în ...
Descriere

Klimatex NOEMI

Hanorac subțire de alergare pentru femei (tricou mai gros) Klimatex NOEMI, prevăzut cu elemente reflectorizante. Nu este periat. Adecvat în special pentru diferite activități sportive, realizate în zilele mai călduroase. Model original, perfect nu doar pentru alergare dar și pentru turism de vară, în sala de fitness după antrenament etc. Materialul folosit la fabricație evacuează transpirația de la corp, se usucă rapid și este ușor de întreținut. Mai mult, este foarte elastic, astfel copiază la perfecție silueta feminină. De evacuarea foarte rapidă a transpirației în timpul unui efort mare vor avea grijă zonele de la subraț din material tip plasă (de culoare contrastantă). Acest material tip plasă este fin și foarte puțin transparent. Confortul maxim este asigurat de tivurile elastice, de fermoarul acoperit la bărbie și de partea din spate prelungită. Nu lipsesc nici elementele reflectorizante pentru siguranță mai mare în condiții cu lumină redusă.
  • material subțire, cu uscare rapidă, care evacuează rapid transpirația și se întreține ușor
  • fermoar acoperit în zona bărbiei
  • cusături plate, pe mâneci reflectorizante
  • tiv elastic
  • imprimeuri reflectorizante distinctive și elemente vizibile în toate direcțiile - imprimeu 4x, inserții în jurul fermoarului și cusături reflectorizante pe mâneci
  • croiala copiază foarte bine silueta feminină
  • ideal pentru alergare și alte sporturi active, realizate în vreme mai caldă

Specificaţii

Material
92% poliester, 8% elastan
Cod produs
1387000678
Codul furnizorului
NOEMI-803/900
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 4
Evaluări
Despre brand
Klimatex