Klimatex MARTON

Boxeri funcționali de bărbați (1266000105)

Descriere

Klimatex MARTON

Boxeri funcționali de bărbați din material fără cusături Klimatex MARTON. Tehnologie fără cusături (seamless) minimalizează cusăturile și elimină riscul de iritarea a pielii. Este o lenjerie intimă confecționată din material de lux, cu conținut mare de polipropilenă, ceea cea asigură confort maxim în timpul activităților sport. Dispun de zone speciale pentru ventilarea rapidă a corpului, evacuarea transpirației și uscarea rapidă.

  • datorită designului seamless se vor fixa perfect pe corp și mai mult, nu deranjează și nu irită pielea
  • conținutul ridicat de polipropilenă asigură confort maxim în timpul activităților sportive
  • fibrele de polipropilenă sunt ușoare, evacuează transpirația eliberată de corp, își mențin culoarea un timp îndelungat și previne apariția bacteriilor
  • zone speciale de ventilare pentru ventilarea rapidă a pielii
  • lenjerie intimă pentru utilizare universală, adecvată pentru diferite sporturi, dar și pentru purtarea zilnică
  • lungime mai lungă

Specificaţii

Cod producător MARTON-326/805
Material 70% polipropilenă, 21% poliamidă, 9% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

30,99 Lei

KensisKENNY

179,99 Lei(50%) de la 89,99 Lei

Under ArmourSPORTSTYLE COTTON GRAPHIC SHORT

289,99 Lei(31%) 199,99 Lei

NikeLEGEND TRAINER

Produse alternative