Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 4
18x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Klimatex

Klimatex MALVI

Fustă de alergare damă cu șort integrat Cod: 1855000008
Vândut
Descriere
Fustă de alergare pentru femei Klimatex MALVI cu boxeri cusuți în interior. Este confecționată din material foarte funcțional, ultra-ușor și ...
Descriere

Klimatex MALVI

Fustă de alergare pentru femei Klimatex MALVI cu boxeri cusuți în interior. Este confecționată din material foarte funcțional, ultra-ușor și ușor elastic, confortabil în contact cu pielea. Șortul interior integrat este conceput din material de culoare contrastantă. Mai mult de atât este confortabil la atingere și reamintește bumbacul. Toate materialele folosite la fabricația acestui model sunt respirabile, se usucă rapid și evacuează rapid transpirația. Model original cu talie elastică, prevăzută cu tiv dublu și cu elastic în partea superioară. Interiorul tivului este realizat din material tip plasă, foarte respirabil. Pe partea din spate se află un buzunar mic cu fermoar pentru lucruri mărunte - chei, batistă, sportester etc. Atât fusta cât și șortul integrat sunt produse cu cusături plate pentru mai mult confort la purtare. Articol vestimentar, dotat cu elemente reflectorizante pentru siguranță sporită în timpul alergării. Produs excelent, adecvat pentru alergare și alte sporturi, la alegere.
  • fustă - material elastic ultra-ușor, șort interior - material funcțional confortabil
  • material funcțional, respirabil și confortabil
  • datorită șortului integrat este adecvată pentru alergare și alte sporturi
  • buzunar la spate cu fermoar
  • cusături plate
  • elemente reflectorizante de mici dimensiuni

Specificaţii

Material
fustă: 95% poliester, 5% elastan; șort: 100% poliester
Cod produs
1855000008
Codul furnizorului
MALVI-900/322
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 18
Evaluări
Despre brand
Klimatex