Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 4
8x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Klimatex

Klimatex LUREN

Lenjerie funcțională de damă Cod: 1320000967
Vândut
Descriere
Pantaloni termici funcțional pentru femei Klimatex LUREN cu design modern și tehnologie seamless. Tehnologia fără cusături (seamless) ...
Descriere

Klimatex LUREN

Pantaloni termici funcțional pentru femei Klimatex LUREN cu design modern și tehnologie seamless. Tehnologia fără cusături (seamless) minimalizează cusăturile și elimină riscul de iritarea a pielii. Modelul este țesută folosind o mașină specială, nu este imprimat. Talia cu nervuri înlocuiește elasticul tradițional - confortabilă la purtare, nu strânge. Material de lux extra elastic cu conținut mare de polipropilenă, care garantează un microclimat optim și confort termic. Fibrele de polipropilenă dispun de proprietăți de izolare foarte bune, sunt ușoare, evacuează transpirația eliberată de corp, își mențin culoarea un timp îndelungat și previne apariția bacteriilor. Garantează evacuarea maximă a transpirație și uscare rapidă. Este un material excelent pentru exercițiile cu intensitate crescută, ajută la menținerea temperaturii optime, elimină excesul de căldură atunci când schimbați intensitate efortului (de ex. faza activă de schi și apoi faza pasivă când sunteți pe telescaun). Previne răceala. ideal ca un prim strat pentru activitățile de iarnă sport sau la drumeții cu vreme mai rece. O lenjerie de corp excelentă pentru purtarea în sacul de dormit în perioada de vară când mergeți în tabără. Produsul este foarte ușor și se împachetează ușor. Acești pantaloni sport se pot combina excelent cu tricoul ABBIE.
  • design seamless fără cusături
  • conținut ridicat de polipropilenă pentru funcționalitate maximă
  • evacuează rapid transpirația, menține pielea uscată și nu răcește
  • produs ultra ușor, care va fi ca un al doilea strat de piele.

Specificaţii

Material
69% polipropilenă, 23% poliamidă, 8% elastan
Cod produs
1320000967
Codul furnizorului
LUREN-900
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 8
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Klimatex