Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 4
6x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Klimatex

Klimatex LUCY

Geacă softshell damă Cod: 1506002840
Vândut
Descriere
Geacă softshell de femei Klimatex LUCY confecționată din material cu greutate redusă. Materialul softshell dispune de un strat subțire de ...
Descriere

Klimatex LUCY

Geacă softshell de femei Klimatex LUCY confecționată din material cu greutate redusă. Materialul softshell dispune de un strat subțire de țesătură pe partea dorsală, care face această geaca ușoară și adecvată pentru diverse temperaturi exterioare, mai dispune și de membrană care evacuează transpirația, este elastică și rezistentă la vânt. Fermoarul principal este cu protecție împotriva vântului. La exterior sunt disponibile 3 buzunare cu fermoar care sunt dotate cu elemente reflectorizante - două buzunare laterale şi unul pe mâneca stângă. Mânecile sunt cu orificii pentru degete și tiv elastic. Pentru siguranță sporită, geaca este dotată cu elemente reflectorizante - cadre lipite în jurul buzunarelor și logo.

  • material softshell ușor cu membrană
  • respirabilitatea materialului 3.000 g/m²/24h
  • 3 buzunare
  • elemente reflectorizante
  • Utilizare: Protecție împotriva vântului. Adecvată pentru alergare când vremea este mai rece, ski fond sau alte sporturi active. Este adecvată pentru activitățile outdoor începând din primăvară până în toamnă.

Specificaţii

Material
100% poliester
Respirabilitate
3.000g/m²/24h
Tehnologie
SOFTSHELL
Cod produs
1506002840
Codul furnizorului
LUCY1-328
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Tehnologie
Tehnologie
Evaluări 6
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Klimatex