MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Klimatex LEVIN

Vestă bărbați de alergare (1856000005)

Descriere

Klimatex LEVIN

Vestă de iarnă pentru alergare Klimatex LEVIN, confecționată din material foarte funcțional. Părțile frontale izolate termic te vor proteja de vremea rece. Restul vestei este confecționat dintr-un material extrem de elastic, cu o greutate mai mare, care are o croială laterală interioară cu asperități pentru o atingere plăcută și caldă. Umerii și partea din spate superioară sunt acoperiți cu o țesătură ușoară cu protecție de vânt. Ventilarea pe spate ajută la eliminarea rapidă a transpirației în timpul exercițiului fizic. 2 buzunare laterale cu fermoar acoperite cu o bandă. Marginile dotate cu tiv elastic subțire rețin căldura în interior. Fermoar dotat cu protecție care protejează de vânt și totodată oferă protecție gâtului împotriva iritări. Vesta conține elemente reflectorizante care îți cresc vizibilitatea pe vreme rea și pe întuneric.
  • material funcțional, respirabil, călduros și plăcut la atingere
  • partea din față este căptușită
  • umeri și partea din spate acoperiți cu țesătură rezistentă la vânt
  • ventilare la spate
  • fermoar scurt acoperit, dotat cu protecție la bărbie care previne rănirea bărbiei
  • elemente reflectorizante distincte
  • utilizare: vestă de jogging pentru utilizatorii pretențioși pe vreme rece și cu vânt toamna / iarna

Specificaţii

Numărul articolului 1856000005
Cod producător LEVIN-900
Material material textil 82% poliester, 8 % elastan
Material 1 țesătură 100 % poliamidă
Croială regular
Izolație termică 100%poliester
Zone de ventilație pe spate
Buzunare la exterior 2 laterale cu fermoar

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

369,99 Lei(29%) 259,99 Lei

Under ArmourTBORNE VANISH VEST

369,99 Lei(24%) 279,99 Lei

CraftSTORM THERMAL

279,99 Lei(25%) 209,99 Lei

CraftWARM

169,99 Lei(44%) 94,99 Lei

KlimatexAMARO

219,99 Lei(54%) 99,99 Lei

KlimatexMAIK