MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Klimatex JOSETE

Tricou ciclism damă (7612010604)

Descriere

Klimatex JOSETE

Tricou de ciclism pentru femei Klimatex JOSETE cu imprimeu prin sublimare și un buzunare la spate, prevăzut cu fermoar. Imprimeul prin sublimare nu modifică proprietățile funcționale ale acestui model, nu se simte la atingere, este durabil și nu se decolorează. Dispune de cusături plate și este confecționat din material cu uscare rapidă, respirabil, care este plăcut la atingere. În partea superioară a spatelui este folosit material elastic tip plasă, pentru ventilarea rapidă a transpirației în timpul exercițiilor fizice de intensitate crescută. Fermoarul este întărit și dispune de protecție în partea de sus (previne frecare cu bărbia). Partea inferioară este terminată în tiv elastic. Acest model este dotat cu elemente reflectorizante distinctive, care îmbunătățesc siguranța utilizatorului pe șosea.

  • material cu uscare rapidă, funcțional, respirabil și plăcut la atingere
  • imprimeu prin sublimare
  • fermoar scurt acoperit, dotat cu protecție la bărbie care previne rănirea bărbiei
  • cusături plate
  • un buzunar la spate, prevăzut cu fermoar, în care poți stoca diferite lucruri mărunte (inclusiv telefonul mobil)
  • elemente reflectorizante - 6x imprimeu și bandă peste tot buzunarul din spate
  • perfect pentru purtare primăvara și toamna

Specificaţii

Numărul articolului 7612010604
Cod producător JOSETE-900/305
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

434,99 Lei(57%) 184,99 Lei

MalojaBETTA M. 1/2

129,99 Lei(30%) de la 89,99 Lei

KlimatexALBINA

404,99 Lei(45%) de la 219,99 Lei

MalojaLIBELLA M. AOP 1/2

259,99 Lei(15%) 219,99 Lei

HeadLADY JERSEY TEAM

359,99 Lei(48%) 184,99 Lei

MalojaLIBELLA M. MULTI 1/2

169,99 Lei(23%) 129,99 Lei

KlimatexSAFA