Klimatex JADE

Lenjerie intimă termo fără cusături (1309002937)

Descriere

Klimatex JADE

Tricou termic funcțional pentru femei Klimatex IADE, cu mâneci lungi, design modern și tehnologie seamless (fără cusături). Tehnologia fără cusături (seamless) minimalizează cusăturile și elimină riscul de iritare a pielii. Modelul este țesut folosind utilaje speciale, nu este imprimat. Materialul de lux extra elastic cu conținut mare de polipropilenă garantează un microclimat optim și confort termic. Fibrele de polipropilenă dispun de proprietăți de izolare foarte bune, sunt ușoare, evacuează transpirația eliberată de corp, își mențin culoarea un timp îndelungat și previn apariția bacteriilor. Garantează evacuarea maximă a transpirație și uscarea rapidă. Este un material excelent pentru exercițiile cu intensitate crescută, ajută la menținerea temperaturii optime, elimină excesul de căldură atunci când schimbați intensitatea efortului (de ex. faza activă de schi și apoi faza pasivă când sunteți pe telescaun). Previne răceala. Tricoul este ideal ca un prim strat pentru activitățile sportive de iarnă sau drumeții pe vreme mai rece. Se mai poate purta și individual pentru activități de alergare, ciclism etc. Acest tricou sport este adecvat și pe sub costumul de motociclist. Produsul este foarte ușor și se împachetează ușor. La acest tricou funcțional recomandăm ca o completare lenjeria intimă BECKY care dispune de același design.
  • design seamless fără cusături
  • motiv decorativ brodat
  • conținut ridicat de polipropilenă pentru funcționalitate maximă
  • evacuează rapid transpirația, menține pielea uscată și nu răcește
  • produs foarte ușor, adecvat pentru o gamă largă de utilizare
  • este ideal ca un prim strat pentru activitățile sportive de iarnă sau drumeții cu vreme mai rece

Specificaţii

Cod producător JADE-900/305
Material 70% polipropilenă, 22% poliamidă, 8% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

119,99 Lei 169,99 Lei (29%)

KlimatexOUTI

35,99 Lei 59,99 Lei (40%)

SensorBLACK ACTIVE LENJERIE INTIMĂ

144,99 Lei 159,99 Lei (9%)

KlimatexADELE

Produse alternative

179,99 Lei 234,99 Lei (23%)

adidasTF TOP LS HZ W BLACK

179,99 Lei 269,99 Lei (33%)

IcebreakerEVERYDAY LS CREWE

214,99 Lei 269,99 Lei (20%)

CraftWARM INTENSITY TRIKO LS W

144,99 Lei 214,99 Lei (32%)

SensorWOOL DR M

159,99 Lei 269,99 Lei (40%)

Ulvang50FIFTY 2.0W

179,99 Lei 249,99 Lei (28%)

SensorMERINO ACTIVE ZIP