Klimatex ITTO

Șosete unisex outdoor (1431210181)

Descriere

Klimatex ITTO

Șosete groase funcționale Klimatex ITTO, care reies din șosetele militare, testate de ani de zile. Sunt adecvate mai ales pentru trekkinguri lungi, realizate pe întreaga perioadă a anului, dar și pentru purtare la job sau zilnic, în perioada iernii. Materialul Frote pe întreaga circumferință a șosetei permite o circulație mai bună a aerului în încălțăminte închisă și, prin urmare, îmbunătățește confortul fiziologic al utilizatorului/utilizatoarei. Combinația materialelor absorbante și a procentajului ridicat de polipropilenă ajută la păstrarea picioarelor calde și uscate. Materialul frote este adecvat pentru folosire la efort extrem, în fiecare anotimp al anului, ajută la protejarea împotriva bătăturilor cauzate de pantof în timpul efortului de lungă durată. Construcția unică a curelei elastice peste căpută previne mișcarea șosetei în pantof, prevenind astfel alunecarea acesteia pe picior și bătăturile.

  • procentajul mare de polipropilenă asigură evacuarea rapidă a transpirației și ajută la meținerea temperaturii optime ale piciorului
  • material frote pentru confort fiziologic optim - ajută la protecția împotriva bătăturilor cauzate de pantof și oferă o circulație mai bună a aerului în pantofii cu design închis
  • construcția unică a curelei elastice peste căpută previne mișcarea șosetei în pantof, prevenind astfel alunecarea acesteia pe picior și bătăturile
  • tiv fin
  • vârful și călcâiul sunt consolidate
  • adecvate pentru turism dificil, practicat pe tot parcursul anului, purtare zilnică în lunile iernii sau ca șosete de lucru

Specificaţii

Numărul articolului 1431210181
Cod producător ITTO-803/520
Material 46% polipropilenă, 41% bumbac, 11% poliamidă, 2% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

219,99 Lei(50%) 109,99 Lei

ALPINE PROOLA

124,99 Lei(28%) 89,99 Lei

KlimatexZORINA

234,99 Lei(38%) 144,99 Lei

KlimatexCLIFF

209,99 Lei(4%) 199,99 Lei

CrossroadGRIFFIN 35

199,99 Lei(50%) 99,99 Lei

KlimatexBORGE

Produse alternative

64,99 Lei(30%) 44,99 Lei

Under ArmourHEATGEAR CREW

64,99 Lei(15%) 54,99 Lei

HeadHIKING QUARTER 2P

26,99 Lei(18%) 21,99 Lei

KlimatexMEDIC

69,99 Lei(21%) 54,99 Lei

NikeEVERYDAY MAX CUSH NS 3PR