Klimatex ITAI

Șort de alergare bărbați (ITAI-900)

Produse alternative

214,99 Lei(23%) 164,99 Lei

NikeDSTNCE 2IN1 SHORT 7IN

224,99 Lei(26%) 164,99 Lei

MizunoALPHA 7.5 2IN1 SHORT

224,99 Lei(42%) 129,99 Lei

MicoTIGHT SHORT SKIN OXI-JET

174,99 Lei(25%) 129,99 Lei

Under ArmourRAID 2.0 GRAPHIC SHORT

144,99 Lei(17%) 119,99 Lei

adidasRESPONSE SHORT

Descriere

Klimatex ITAI

Pantaloni scurți de bărbați Klimatex ITAI cu slip în interior din material tip plasă, foarte respirabil. Sunt confecționați din țesătură ultra ușoară și respirabilă, dotați pe părțile laterale cu material elastic. Pantaloni scurți foarte confortabili care oferă o libertate de mișcare maximă. Materialul folosit la confecționarea acestor pantaloni sport, elimină rapid transpirația spre exterior. Talia este elastică și se poate ajusta datorită șnurului integrat. Pe părțile laterale dispun de două buzunare cu fermoar.

  • țesătură ultra ușoară și respirabilă
  • tratamentul Quick dry/Wicking elimină rapid transpirația spre exterior
  • material tip plasă elastic pe părțile laterale
  • slip cusut în interior
  • talie elastică cu șnur care se poate ajusta
  • 2 buzunare laterale, 1 buzunar cu fermoar la spate
  • logo - inscripție brodată
  • croială lejeră
  • adecvați pentru alergare în lunile de vară

Specificaţii

Cod producător ITAI-900
Material 100% poliester
Tehnologie QUICK DRY

Tehnologii utilizate

QUICK DRY

QuickDry – este concepută din poliester sau din fibre de nailon. Țesătura se usucă foarte rapid. Materialul dotat cu această tehnologie este destinat activităților solicitante, dar este adecvat și ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.