Klimatex IRINA

Fustă de alergare damă (1799000238)

Descriere

Klimatex IRINA

Fustă de alergare pentru femei Klimatex IRINA cu boxeri cusuți în interior. Este confecționată din material foarte funcțional, care este respirabil, elastic, se usucă rapid și evacuează rapid transpirația de la corp. Această țesătură reamintește bumbacul și este foarte confortabilă. Model original cu talie elastică, prevăzută cu elastic în partea superioară. Mai mult de atât, se poate ajusta cu ajutorul șnurului integrat în interior. Părțile laterale și partea superioară sunt din material tip plasă, foarte respirabil. Pe partea din spate se află un buzunar mic cu fermoar pentru lucruri mărunte - chei, batistă, sportester etc. Atât fusta cât și șortul integrat sunt produse cu cusături plate pentru mai mult confort la purtare. Elemente reflectorizante cresc siguranța în timpul joggingului. Produs excelent, adecvat pentru alergare și alte sporturi, la alegere. Croiala specială asigură o adaptare excelentă pe orice formă a corpului.

  • material funcțional, respirabil și confortabil
  • datorită șortului integrat este adecvată pentru alergare și alte sporturi
  • talie cu șnur pentru fixare ușoară și sigură pe corp
  • buzunar la spate cu fermoar
  • cusături plate
  • elemente reflectorizante

Specificaţii

Cod producător IRINA-805/330
Material 92% poliester, 8% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

119,99 Lei(45%) 64,99 Lei

LottoTEAMS TEE PL W

269,99 Lei(51%) 129,99 Lei

LottoCOURT LOGO XVII W

99,99 Lei(10%) 89,99 Lei

ArcoreNERRY W

18,99 Lei(21%) de la 14,99 Lei

Lotto2 PERECHI SL

Produse alternative

109,99 Lei(36%) 69,99 Lei

KlimatexLIMA

269,99 Lei(20%) 214,99 Lei

EtapeFUSTĂ SKIRT W

259,99 Lei(23%) 199,99 Lei

EtapeSKIRT II W

214,99 Lei

CraftCHARGE W