Klimatex IDAN

Tricou funcțional de bărbați (1313032045)

Descriere

Klimatex IDAN

Tricou confortabil de bărbați Klimatex IDAN, care permite o purtare universală, depinde doar de alegerea ta personală. Materialul folosit la fabricație evacuează eficient transpirația, se usucă rapid și este confortabil la purtare. Model original cu spate ușor prelungit și croială mai lejeră, decorat cu imprimeuri reflectorizante. Este adecvat pentru purtare zilnică, turism și activități sportive și de agrement.
  • material funcțional și respirabil, care se usucă rapid
  • evacuare eficientă a transpirației
  • croială mai lejeră
  • imprimeuri reflectorizante

Specificaţii

Cod producător IDAN-530
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

124,99 Lei(20%) 99,99 Lei

ProgressST NKR funkční tričko

144,99 Lei(17%) 119,99 Lei

ProgressOS MAVERICK

144,99 Lei(17%) 119,99 Lei

OdloSUW TOP PERFORMANCE