Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
28x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Klimatex

Klimatex HACHI

Geacă de alergare femei Cod: 130409
Vândut
Descriere
Geaca de vânt pentru femei Klimatex HACHI, are greutatea foarte redusă și se ambalează foarte simplu. Este confecționată din țesătură ...
Descriere

Klimatex HACHI

Geaca de vânt pentru femei Klimatex HACHI, are greutatea foarte redusă și se ambalează foarte simplu. Este confecționată din țesătură funcțională, cu greutatea foarte redusă. Materialul protejează de vânt și respinge apa, iar pe părțile laterale și pe toată lungimea mânecii începând de sub braț, dispune de material de plasă care asigură o ventilație fiabilă și elimină transpirația de pe corp. Acest material de plasă elastic, asigură libertatea necesară în timpul mișcării. Tivul inferior al gecii, manșeta mânecii precum și gulerul se termină cu elastic moale. Deoarece geaca a fost concepută în special pentru alergare, nu dispune de buzunare dar dispune de elemente reflectorizante pentru o siguranță sporită în condiții de vizibilitate redusă.

  • combinație de materiale funcționale
  • țesătură care protejează împotriva vântului și a umezelii
  • material de plasă pe lateral și subraț, pe toată lungimea mânecii, pentru ventilația excesului de căldură și pentru eliminarea umezelii de pe corp
  • tivul inferior, manșeta mânecii și gulerul sunt prevăzute cu elastic
  • elemente reflectorizante

Specificaţii

Material
100 % poliester
Material 1
material plasă: 90 % poliester, 10 % elastan
Cod produs
130409
Codul furnizorului
HACHI-900/340
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 28
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Klimatex